Linnavalitsus peab maksma muusikakooli endisele direktorile hüvitist

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Anne Põder
Copy
Paide muusikakooli 17 aastat juhtinud Arne Põdra teada oli tema juuni algul vallandamise üks põhjusi, et ta polevat ostnud koolile uusi pille. Tema selgitust mööda sai kool uusi pille küll, kuid seda hoopis mujalt, mitte linna antud  raha toel.
Paide muusikakooli 17 aastat juhtinud Arne Põdra teada oli tema juuni algul vallandamise üks põhjusi, et ta polevat ostnud koolile uusi pille. Tema selgitust mööda sai kool uusi pille küll, kuid seda hoopis mujalt, mitte linna antud raha toel. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Töövaidluskomisjon tegi otsuse, et Paide muusikakooli endise direktori Arne Põdra töölepingu ülesütlemise oli Paide linnavalitsus koostanud seadusevastaselt ja ta saab selle eest hüvitist.

Arne Põder ütles, et loeb töövaidluskomisjoni otsust tühistada töölepingu ülesütlemine sellisel kujul, nagu linnavalitsus selle algselt tegi, oma võiduks.

Töövaidluskomisjoni otsusega jäi Põder üldpildis rahule. «Loomulikult tuleb mõelda, kas nimetatud kompensatsioon on kõikidele asjaoludele tuginedes mõistlik või pigem mitte,» lausus ta. «Otsuse, kas asjaga sel suunal veel edasi minna, teen tõenäoliselt lähinädalatel – suppi kuumalt ei sööda.»

Tagasi üles