Maadlejad madistasid Põlvas medaleid võita

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on maadlemas Sander Suitsberg (sinises). Põlvas peetud turniiril tuli ta kadettide vanuseklassis kuni 45 kg kaaluvate maadlejate seas neljandale kohale. Foto on tehtud Eesti õpilaste meistrivõistlustel.
Pildil on maadlemas Sander Suitsberg (sinises). Põlvas peetud turniiril tuli ta kadettide vanuseklassis kuni 45 kg kaaluvate maadlejate seas neljandale kohale. Foto on tehtud Eesti õpilaste meistrivõistlustel. Foto: Erakogu

Järvamaa Matimehed avasid uue aasta eelmisel laupäeval Põlva spordihoones lahtise vabamaadlusturniiriga, kus võitsid neli esimest, viis teist ja kaks kolmandat kohta. Klubi oli väljas 17 maadlejaga.

Maadlusklubi Järvamaa Matimehed treeneri Mati Sadama hinnangul polnud osalejaid mitte just kõige rohkem, kuid poisid maadlesid toredasti ja julgelt.

Tulemustest tõi Sadam esile kuni 70 kg kaaluvate kadettide seas esikohale tulnud Elmar Braksi. «Ta oli teistest päris selgelt üle,» ütles ta. «Sama vanuseklassi maadlejatest, aga kuni 41 kg klassis oli finaalis kaks meie meest, võitis Karel Kuurmaa.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles