Türi vald kingib beebidele midagi kasulikku

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türil elav Ene Hundi meelest kolmandale lapsele valla kingitud bodi ja mütsike on head praktilised asjad, mida pidulikemal puhkudel kohe kasutama hakata. Esimest korda pani ta Marie-Helenele komplekti selga pildistamise puhuks.
Türil elav Ene Hundi meelest kolmandale lapsele valla kingitud bodi ja mütsike on head praktilised asjad, mida pidulikemal puhkudel kohe kasutama hakata. Esimest korda pani ta Marie-Helenele komplekti selga pildistamise puhuks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kahele vanemale lapsele vallalt kingiks saadud raamat ei rõõmustanud Türil elavat noort ema niivõrd, kui nüüd pärast lapse sünni registreerimist antud pakk, mis püüdis pilku juba oma Türi rahvariide triibustikus pakendiga.

Eelmisel nädalal käis türilanna Ene Hunt vallas registreerimas eelmise aasta 27. detsembril kolmanda lapsena perre sündinud tüdrukut. Mõne minuti valvelauas aega võtnud protseduuri järel ulatas ametnik talle Türi rahvariide triibustikuga pakendi.

Hunt teadis, et lapse sünni puhul saab ta vallalt kingituse. Nii oli see olnud ka 2008. ja 2012. aastal sündinud poistega, kellele ta siiani loeb teinekord ette valla kingitud kogumikust Eesti kirjanike paremaid palu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles