Roosna-Alliku lasteaia uuendusse tuleb kannapööre

Urmas Glase
Copy
Mitu Roosna-Alliku lasteaia hoonet vaatamas käinud ehitajat juba varem lasteaia juhatamisest pausi tegevale Karit Kollerile öelnud, et vana hoone renoveerimise asemel on mõistlikum uus ehitada.
Mitu Roosna-Alliku lasteaia hoonet vaatamas käinud ehitajat juba varem lasteaia juhatamisest pausi tegevale Karit Kollerile öelnud, et vana hoone renoveerimise asemel on mõistlikum uus ehitada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linn astub julge sammu ja loobub Roosna-Alliku lasteaia sellesse kevadsuvesse kavandatud uuendusest ning võtab selle asemel ette uue hoone ehituse.

Iseseisvuse taastamise järel on Järvamaal ehitatud üks lasteaed Paidesse Kastani tänavasse. Sellegi valmisest on möödas üle kümne aasta.

Paide linnapea Priit Värk ütles, et Roosna-Allikule uue laste­aia ehituseks linnal kogu raha tagataskus pole. Ta on teadlik, et rahandusministeeriumil avaneb järgmisel aastal saastekvootide müügi arvel meede, mille eeldatavalt 23miljonisest kaukast saavad omavalitsused ehituseks tuge küsida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles