Albus toimub teatrimatk

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alburahva Teater korraldab 5. aprillil kostüümi- ja heatujumatka, kuhu on oodatud kõik teatri-, nalja- ja liikumissõbrad. Alburahva Teatri näitleja ja idee autor Küllike Veede ütles, et teatrimatk viib Albu näitemängutegijad ajalooliselt olulistesse paikadesse. «Alustame džunglist ehk mõisa vanast magasiaidast, mille kohta räägivad vanemad inimesed heldimusega, millised vinged peod seal kunagi toimusid. Ka Albu teatrirahvas on seal esinenud,» teadis Veede rääkida. Seejärel kõnnitakse rahvamaja juurde ja sealt läbi Männi asula Otsa taluni, kus läinud suvel oli Alburahva Teatri esimene suveetendus.

Koos mängude ja teatraalsete vahepaladega on korraldajad kavandanud matka umbes pooleteise tunni pikkuseks, selle ajaga läbitakse ligikaudu kolm ja pool kilomeetrit.

Osaleda soovijail paluvad korraldajad koguneda kella 18ks Albu kaupluse juurde. «Et endal lõbusam oleks, võiksid näiteks seltskonnad riietuda ühtsesse värvigammasse või osalejad end lihtsalt kostümeerida,» julgustas Veede. Ka pasunaid, vilesid ning muid lärmi tekitavaid vahendeid võib kaasa võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles