Laadalt leiab näitlejaid ja värskeid maasikaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Esnas aset leidval Naabriplika laadal tuleb ka oksjon, kus Kanal 2 eetris jooksva sarja fännidel on võimalik osta kasutusel olnud kostüüme ja rekvisiite.

Sarja produtsent Ergo Kuld kinnitas, et märkimisväärne osa näitlejaist ja ka kaadritagustest tegelastest on laupäeval Esnas, et fännidega kohtuda. «Näitlejatest on kohal kindlasti kirikuõpetaja, vallavanem, Aliina ja Mihhailova, teiste suhtes saabub lõplik selgus lähiajal,» täpsustas ta.

Laada peakorraldaja Ene Mikk ütles, et kohale on lubanud tulla ligi 80 kauplejat. «Osta saab kõike, Eesti parimaks tunnistatud koduveini, maasikaid, värskeid ja hapukurke, taimi, istikuid, vanavara, kodumaist voodipesu ja rõivaid ning käsitööd,» tõi ta näiteid. Puudust tunneb Mikk vaid ühest korralikust kalakaupmehest, sellisest, kes müüks silku ja suitsukala. «On üks, kes müüb marineeritud angerjat, ja siis üks kalamüüja võib-olla tuleb, aga üks mahuks kindlasti veel,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles