Jahilaskurid saatsid haavlid teele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel laupäeval oli Türil Lokuta jahilasketiirus selle hooaja Compak Sportingu teine etapp haavlilaskmises. Osales 27 laskurit üle Eesti.

Võistluste korraldaja Ülo Mets andis teada, et võisteldi formaadis, kus kõik laskurid lasid eelvõistlusel 50 märki, mille järel selgusid auhinnasaajad veteranide ja juunioride klassis. Üldarvestuse võitjate selgitamiseks lasid kuus põhivõistluse parimat vanuseklassist sõltumata täiendavad 15 märki poolfinaalis. Poolfinaali põhjal selgus neli paremat laskurit medaliheitlusteks, kes lasid veel täiendava finaalseeria pronks-, hõbe- ja kuldmedali väljaselgitamiseks. «Võistlus oli pingeline ja tasavägine. Poolfinaali alustati nullseisust, kus põhivõistluse tulemus arvesse ei läinud,» selgitas Mets. «Poolfinaali põhjal selgitati välja medaliheitluse paarid. Võistlus oli tasavägine, sest medalipaaride selgitamiseks oli vaja läbi viia ümberlaskmine lausa nelja laskuri vahel.»

Seeriavõistluse III etapp peetakse 18. juunil. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles