Laskur näitas kindlat kätt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jaanipühade järel olid Männiku lasketiirus Eesti karikavõistlused haavlilaskmise (jahilaskmise) olümpiaharjutustes. Kohal oli kogu Eesti paremik.

Jahilaskurite treener Ülo Mets ütles, et maakonda esindas harjutuses Skeet (kaarrada) Reino Velleste Väätsa spordiklubist. «Põhivõistluse 125 märgi järel asus Reino kolmandal kohal meistrinormi ületava tulemuse, 118 tabamusega 125st. Põhivõistluse tulemuste põhjal juhtisid võrdse, 119 tabamusega Alar Lehtsaar ja Andrei Inešin,» täpsustas ta.

Metsa selgitusel tuli põhivõistluse järel kuue parema laskuri vahel 16märgiline poolfinaal, kus põhivõistluse tulemus arvesse ei läinud ja kõik algas nullist. Poolfinaali viienda ja kuuenda koha omanikud medaliheitlusse sekkuda ei saanud. Kolmanda ja neljanda koha omanikud lasid täiendava finaalseeria 16 märki, selgitamaks pronksmedali võitjat. Poolfinaali kaks paremat lasid samuti omavahel täiendava finaalseeria, et selgitada kuld- ja hõbemedali saatust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles