Suurralli ei jää järvakateta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Auto24 Rally Estonia eelmise aasta võitjad, Aleksei Lukjanuk ja Aleksei Arnautov stardivad ka tänavusel rallil, mis sõidetakse sel nädalavahetusel.

Meeste eesmärk on selge: minnakse eelmise aasta võitu kaitsma. Hetkel FIA ERC Euroopa autoralli meistrivõistlustel Kajetan Kajetanowiczi ja Jaroslav Barani järel teisel kohal olevad Lukjanuk ning Arnautov on stardis erinevalt eelmisest aastast Ford Fiesta R5-ga. Atraktiivse sõidustiili ja avatud suhtlusmaneeriga on Lukjanuk kogunud endale nii Eestis kui ka Euroopas palju populaarsust ning nende startimine Baltikumi suurimal autospordi sündmusel teeb konkurentsi veelgi tihedamaks ja ralli üldvõidu peale tõotab tulla põnev heitlus.

Regiooni suurimal rallil löövad kaasa ka mõned järvakad. Euroopa meistrivõistluste arvestuses osalevad näiteks David Sultanjants ja Siim Oja ning Gert Kull ja Toomas Keskküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles