Endine pastoraat mahutab päevakeskuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalal algasid ehitustööd Peetri kunagises pastoraadihoones. Ettevõtluse arendamise sihtasutuse toel ehitab Kareda vald aastaid tühjana seisnud ruumi päevakeskuse.

Tööd maksavad 32 788 eurot, sellest 15 protsenti on valla omaosalus. Kareda vallavanem Kulno Klein täpsustas, et tööd sisaldavad ka maja ühendamist ühiskanalisatsiooniga ja vastava trassi välja ehitamist. «Päevakeskusele tuleb eraldi sissekäik maja maanteepoolsesse külge, kuhu ehitaja valab ka trepi,» lisas ta. Endisesse direktori kabinetti tehakse aga tualetid koos kätepesuvõimalusega. «Direktori kabinet asub nüüd õpetajate toa kohal, teisel korrusel,» täpsustas ta.

Vallavanem tõi näiteks, et septembri lõpuks või oktoobri alguseks valmivas päevakeskuses on võimalik läbi viia käsitöö- ja kokanduskoolitusi ning panna üles kangasteljed. Oodatud on ka vallaelanike mõtted, mil moel keskus tegevuste, mööbli ja sisustusega täita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles