Jahilaskurid tulid tiirus kokku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval oli Türil Lokuta jahilasketiirus selle hooaja Compak Sportingu seeriavõistluse V etapp. Osales 17 laskurit üle Eesti.

Korraldaja Ülo Mets sõnas, et kõik lasid eelvõistlusel 50 märki, mille järel selgusid auhinnasaajad veteranide ja juunioride klassis. «Absoluutarvestuse võitjate väljaselgitamiseks lasid kuus põhivõistluse parimat sõltumata vanuseklassist täiendavad 15 märki poolfinaalis,» selgitas ta. «Poolfinaali põhjal selgus neli parimat medaliheitlusteks, kes lasid veel täiendava 15märgilise finaalseeria pronks-, hõbe- ja kuldmedali väljaselgitamiseks.»

Seekordne võistlus oli Metsa hinnangul tasavägine. Juba poolfinalistide selgitamiseks tuli teha kolme laskuri vahel ümberlaskmine. Poolfinaal algas nullseisust, kus põhivõistluse tulemus arvesse ei läinud. Poolfinaali põhjal selgusid medalipaarid. Ka poolfinaal oli tasavägine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles