Värskete saiakeste lõhn kutsub Türi õunafestivalile

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Õunafestivali korraldaja Triin Pärna usub, et  laupäeva hommikul juba kella kuuest kesklinna pargist hõljuma hakkav kaneelisaiakeste lõhn meelitab rahva Türi õunafestivalile.

Nii nagu saiakeste küpsetaja tuleb kohale kaugemalt, teevad seda paljud teisedki ligi poolesajast kauplejast ning osta saab neilt õunafestivali korraldaja, sihtasutuse Türi Arengu  juhatuse liikme Triin Pärna ütlust mööda ka tavalist laadakaupa. «Mis sest, et peame Türi valla sünnipäevale pühendatud suurt õunapidu, kus ettevõtmised keerlevad valla vapisümboli  õuna ümber,» lisas ta.

Festivaliala Türi kultuurikeskuse pargis avatakse kell kümme. Peale laadaala ootavad  külastajaid näitused, konkursid, oksjon ja rikkalik kultuuriprogramm. Mitme pooletunnise programmiga astuvad Pärna teada rahva ette valla kollektiivid, tantsijad ja lauljad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles