Volikogu esimees jäi ametisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval kogunes Kareda vallavolikogu erakorralisele istungile, mille päevakorra esimene punkt oli umbusalduse avaldamine volikogu esimehele Janno Naule.

Umbusaldusavaldusele alla kirjutanud ja septembris olnud korralisel istungil selle  koos eelnõuga volikogule esitanud volinikud heidavad volikogu esimehele Janno Naule ette haldureformi puudulikku läbiviimist. Nende hinnangul on tema tegutsemine olnud kaldu Järva vallaga liitumise poole ning ühinemisvõimalusi Paide linnaga pole küllalt põhjalikult kaalutud.

Volikogu esimehe umbusaldamiseks peaks Kareda üheksaliikmelises volikogus toetama seda vähemalt viis volinikku. Neljapäevasel istungil pooldas umbusaldamist kolm, vastu oli neli volikogu liiget. Üks liige, Tõnu Taal, otsustas jääda erapooletuks, kuid märkis, et Nau peaks edaspidi rohkem tähelepanu pöörama sellele, kuidas ta volikogus tegutseb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles