Paremate valikusse jõudis 39 kandidaati

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maakonna parimate ettevõtete konkursile esitas üheksa inimest/asutust kuues kategoorias 39 kandidaati, tihedaim konkurss on väikeettevõtete seas. Järva maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Triin Pobbol sõnas, et 14. oktoobril lõppes kandidaatide esitamine konkursile «Järvamaa parimad ettevõtted 2016».

Suurettevõtete kategoorias on kandidaate kuus, väikeettevõtete seas kümme ja mikroettevõtteid kandideerib seitse. Kuue kandidaadi hulgast selguvad nii edukas noor ettevõtja kui ka aasta turismitegija, Järvamaa sõbra tiitlit jahib neli kandidaati.

Pobbol lisas, et nii nagu eelmisel aastal, on ka tänavu suurim konkurents väikeettevõtjate seas. «Eelmisel aastal esitati väikeettevõtjaid 11, tänavu kümme, kusjuures tänavu on mikroettevõtete kategooria (töötajate arv 1–9) veel eraldi ja sinnagi laekus hulk kandidaate,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles