Ettevõtlusnädal tuleb novembris viimast korda

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäevast algav kümnes Järvamaa ettevõtlusnädal on korraldajate meelest tavalisest tähenduslikum juba ainuüksi seetõttu, et novembris on see  viimast korda.

Järvamaa arenduskeskuse ettevõtluskonsultant Saima Piisner sõnas, et kümnes ja viimane novembris korraldatav maakonna ettevõtlusnädal ei too midagi   uut. «Kõik tuleb harjumuspärases headuses, sest meil pole nende kümne aasta jooksul olnud kavaski pidevalt suurendada ei ürituste ega osalejate arvu,» lausus ta. «Püüame selle nädala jooksul pöörata ettevõtlusele ja ettevõtlikkusele lihtsalt suuremat tähelepanu ja see on kõnetanud aasta-aastalt aina rohkemaid nii üritusi korraldama kui neil ka osalema.»

Nii tehakse selgi korral igal päeval esmaspäevast laupäevani mingi ettevõtmine. «Esmaspäeval arutlevad ja õpivad maakonna turismiarendajad, teisipäeval on huvilistele ettevõtluspäev, kus on väga head esinejad, kolmapäeval tunnustab hea koostööpartner Järva maavalitsus ettevõtjaid, neljapäeval on maksudest teadasaamise päev ja reedel algab Järvamaa mess – nii vahva nädal ongi tulemas,» täpsustas Piisner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles