Paidelannad tegid kaotuse tasa

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üleeile Paidesse võrkpalli Credit 24 rahvaliiga mängule sõitnud Pärnu võrkpalliklubi Tervis naised lootsid naasta kolme võidupunktiga, kuid kohtasid Paide võrkpalliklubi tugevat vastupanu. Tagasi koju läksid nad hoopis kaotusega.

Paide ja Pärnu naised polnud Credit24 rahvaliiga esimese tugevusastme Lääne regiooni turniiril vastamisi esimest korda. «Hooaja avamängus kaotasime neile kindlalt 0 : 3. Mängu jooksul ei tekkinud isegi mitte erilist võimalust seis oma kasuks pöörata,» meenutas Paide võrkpalliklubi treener Piret Reinfeld.

Üleeilne kohtumine algas Rein­feldi hinnangul palju võitluslikumalt, kuigi veel mängu eel said nad suure ehmatuse osaliseks. Kaksikute Hanna-Liina ja Hanna-Liisa Pressi auto läks tee peal katki ja oli oht, et nad ei jõua algrivistusse. See tähendanuks reeglite järgi eemale jäämist. Õnneks jõudsid nad täpselt rivistuse ajaks ja hakkasid seejärel vaikselt soojendust tegema. Mängu lülitas treener nad alles esimese geimi lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles