Minister kinnitas valmisolekut rajada riigigümnaasium Posti tänavale

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üleeile Paidet külastanud haridus- ja teadusminister Mailis Reps seadis esmalt sammud Posti tänavale, et üle vaadata koht, kus kohalikud inimesed soovivad näha riigigümnaasiumi kerkimas.

Reps kinnitas Järva Teatajale, et teisipäeval oli ministeeriumi osakonnajuhtide koosolekul arutusel Paide linnavolikogu fraktsiooniesimeeste pöördumine rajada riigigümnaasium Järvamaa kutsehariduskeskuse asemel Posti tänavale, samasse majja, kus tegutses kool juba üle saja aasta tagasi. «Arutasime, kas meil on valmisolekut tulla kohalike elanike soovile vastu ja uuesti selgitada, kas kutsehariduskeskus on see kõige parem koht või oleme valmis tulema ühispöördumisele vastu ja saame öelda, et Posti tänava maja taastada on võimalik,» selgitas ta. «Juhtkonnas leidsime, et see tuleb kindlasti kõne alla. Põhimõtteliselt on valmisolek olemas.»

Samas märkis Reps, et on veel hulk küsimusi, millele ministeerium ootab Paide linnavalitsuselt vastuseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles