Selgus esimene Paide linnapea kandidaat

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide piirkonna reformierakonlased valisid linnapeakandidaadiks endise riigikogulase Kristjan Kõljala, teised erakonnad pole veel otsustanud, kellest saab Paides nende esinumber.

Kristjan Kõljala ütlust mööda on tulemas põnev ja katsumusi pakkuv aeg, sest Paide ja Roosna-Alliku vallast ning Paide linnast tuleb kujundada uus, ühtne omavalitsus, mis toimiks hästi kõigi elanike huve silmas pidades. «Minu siht on, et omavalitsuse pakutavate teenuste kvaliteet paraneb sõltumata sellest, kas inimene elab Paides Ristiku tänavas või siis Anna või Kaaruka külas,» sõnas ta.

Kõljala meelest peab iga kodanik end nii Paides kui ka oma kodukohas hästi tundma. «Mul on soov, et Paidest kujuneks nüüdisaegne omavalitsus, mille keskus on mõnus väikelinn. Haridus, mida siin pakutakse, peab ajaga kaasas käima ja olema nõudlik, et looks võimalusi maailmas läbi lüüa,» lausus ta. «Riigigümnaasiumi sisupool peab selle tagama, seetõttu peame haridus- ja teadusministeeriumiga suheldes seisma kindlalt oma huvide eest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles