Go Busi bussid ei tule veel järvalasi sõidutama

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ehkki kohtuvaidlus kahe konkureeriva bussifirma Atko ja Go Busi vahel sai eelmise aasta oktoobris lõpliku kohtulahendi, pole Go Bus  esialgu kavandatud 1. veebruarist valmis oma bussidega üht Järvamaa liini teenindama.

Järvamaa ühistranspordi keskuse tegevdirektori Harri Lepametsa selgitust mööda pidanuks Go Bus eilsest teenindama liinigruppi, mille sõidud on valdavalt Türi vallas ja selle lähiümbruses. «Seoses kohtuvaidlusega lükkus nende tulek Järvamaa ühistransporditurule edasi,» põhjendas ta.

Lepamets täpsustas, et täpselt nii kaua, kuni vältas kohtutee, täpselt nii kauaks lükkub ka nelja Go Busi bussi liinile tulek edasi. «Lepingutingimustest tulenevalt pidi ettevõte tooma Järvamaale sõitma uued bussid. Enne lõpliku kohtulahendi väljakuulutamist ei julgenud Go Bus aga uusi busse soetada,» selgitas ta. Paraku võtab uute busside hankimine aega rohkem kui paar kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles