Saalihokimängijaid lähevad eriolümpiale

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nurme kooli õpilased Janek Gergalo (vasakul) ja Henri Tullus tutvustasid teisipäeval koolikaaslastele saalihokit ja eriolümpia maailmamänge, millest nad saalihokimängijaina osa saavad.
Nurme kooli õpilased Janek Gergalo (vasakul) ja Henri Tullus tutvustasid teisipäeval koolikaaslastele saalihokit ja eriolümpia maailmamänge, millest nad saalihokimängijaina osa saavad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Et selgitada, mida kujutavad endast 14.–25. märtsini Austrias peetavad eriolümpia talvised maailmamängud ja mida nemad seal tegema hakkavad, astus kaks Nurme kooli õpilast teisipäeva hommikul kooli Paide õppekohas kaaslaste ette.

Nurme kooli lisaaasta õpilased Janek Gergalo ja Henri Tullus löövad maailmamängudel kaasa saalihokis. «Meil oli üks eelvõistlus ja sealt valitigi maailmamängudele saajad välja,» selgitas Janek Gergalo. «Meie saalihokivõistkond koosneb kaheksast liikmest. Üks noormees (Enri Reismann) on ka Säreverest.»

Mõlemad noormehed loodavad, et neil läheb hästi ja nad on hea tulemuse nimel valmis kõvasti pingutama. «Tagantpoolt esimeseks jääda küll ei tahaks,» sõnas Gergalo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles