Uut dokumenti tuleb taotleda nüüd politseimajast

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seni Suur-Aia tänavas olnud politsei- ja piirivalveameti Paide teeninduspunkt tegutseb eilsest Tallinna tänavas asuvas politseimajas.

Teeninduspunkt avas uksed hommikul kell üheksa, kuid juba enne oli politseimaja ees näha ootavaid inimesi. Esimese pooltunni jooksul käis neid  teeninduspunkti uutes ruumidest läbi julgelt  paarteist.

Lääne prefektuuri prefekt Kaido Kõplas selgitas, et uutesse politseimajadesse on teenindussaalid juba projekteeritud, kuid et osutada teenust ühest kohast ja vähendada üüripindadega kaasnevaid halduskulusid (kokkuhoid Paides umbes 25 000 eurot aastas – toim) tuuakse teenindussaalid  ka vanadesse politseimajadesse. «Lääne prefektuuri haldusalas on Järvamaa, täpsemalt Paide esimene politseijaoskond, kus selline teenindussaal valmis, lähiajal on järg Haapsalu ja Rapla politseijaoskonna käes,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles