Paide võrkpalli­veteranid näitasid meistrivõistlustel klassi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Viljandimaal Sürgaveres peetud Eesti võrkpalli-meistrivõistlustel näitasid Paide seeniorvõrkpallurid klassi ja tulid tiitlitega koju. Meistrivõistlused olid vanuseklassile 65 ja vanemad.

Paide võrkpallientusiast Enn Sõmer andis teada, et meistrivõistlustel osales kuus meeskonda: Tallinna, Paide, Pärnu, Tartu, Hiiumaa ja Keila. Paide mehed mängisid ühes alagrupis koos Keila ja Tartuga, mõlemaid nad ka võitsid. Poolfinaalis oldi üle Tallinnast ja finaalis 2 : 0 üle teise poolfinaali võitjast Keilast. «Esikohavõit tuli suhteliselt kergelt ja mäng kukkus päris ilusti välja,» kommenteeris ta. Keila järel sai kolmanda koha Pärnu. Sõmeri arvates selgus meistrivõistluste paremusjärjestus päris tasavägises heitluses.

Paide meeskond mängis koosseisus: Jaanus Pilv, Aarne Miilen, Enn Sõmer, Valdeko Lugna, Jaanus Seema, Toivo Pihlik, Rein Teder ja Peep Neier. Võistkonnas mänginud meeste keskmine vanus on umbes 68 aastat. Enn Sõmer aga läheneb näiteks 72. eluaasta verstapostile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles