Mudilased võivad jalg­rattad välja ajada

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1. mail saab juba 44. korda teoks Järva autokooli eelkooliealiste laste rattasõit, kus kahe- kuni seitsmeaastased võtavad mõõtu ümber keskväljaku tiirutades. Järva autokooli juhatuse liige Marina Klein ütles, et kirja pandud laste arv hakkab lähenema juba 150le. «Tavaliselt on meil osalejaid olnud 300 ringis,» lisas ta.

Kirja saab tänavu lapse panna nii Järva autokooli Facebooki lehel kui ka telefonil 5663 0968. «Aga ma rõhutan, et 1. mail ei saa kohapeal enam last sõitma panna, kirjapanek lõpeb pühapäeval, 30. aprillil,» lausus Klein.

Kleini ütlust mööda lähevad lapsed rajale vanuseklasside kaupa, et konkurents oleks ikka õiglane, kuigi aega ei võeta ja sõitjaid paremuse järgi ritta ei seata. Tulemusest tähtsam on sel üritusel osavõtt. «Kindlasti tuleb kanda jalgrattakiivrit, sest ohutus on oluline,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles