Linnameeskond sai kodus kaotuse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistriliigas alistas Sillamäe Kalev laupäeval Paide linnastaadionil 3 : 0 Paide linnameeskonna. Resultatiivsed olid Vladislav Tšurilkin, Denis Vnukov ja Aleksandr Volkov. 20. vooru järel on Sillamäe 22 punktiga kuues, Paide 17 punktiga kaheksas.

Paide linnameeskonna mängija Sander Sinilaid ütles, et mängu saatuse määrasid teisel poolajal neile löödud kaks kiiret väravat. «0 : 1 seisult saab veel mängu tagasi tulla, hiljem on juba väga raske,» ütles ta Postimehele antud videointervjuus.

Enne laupäevast mängu olid samad võistkonnad sel hooajal kohtunud juba kaks korda, esmalt oli Paide linnameeskond aprilli lõpus kodus vastasest üle 2 : 1, seejärel võitsid aga vastased võõrsil 2 : 0. Viimased kümme omavahelist kohtumist on Paide võiduga lõppenud kahel korral, Sillamäe on võitnud neist neli korda ja neljal korral on mängitud viiki. Nüüd siis tuli üks võit Sillamäele juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles