Viikingid alustasid hooaega võiduga

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmise reede õhtul alustas Paide Viking Window korvpallimeeskond Paide E-Piima spordihallis oma järjekordset esiliigahooaega. võiduga 76:71 Tamsalu Los Toros/Karude Üle. Vahe tuli sisse alles neljandal veerandajal.

Hooaja algusele vastavalt oli mõlema meeskonna mäng kohati rabe ja nurklik. Rabedusest saadi jagu kõva ja kompromissitu võitlusega. Kodupubliku toel õnnestus meeskonnal mõni minut enne lõppu kätte võidelda mõnepunktine eduseis, mida enam käest ei lastud. «Mäng oli tõusude ja mõõnadega ühele ja teisele poole,» kommenteeris Paide Viking Window korvpallimeeskonna eestvedaja Janno Viilup mängu kokku võtvas videos. «Liidreid oli meil selles mängus mitu. Mul on hea meel, et õnnestus paar vahetust. Kui rünnak kokku jooksis või kaitses hakkama ei saadud, õnnestus vahetustega otsustavatel hetkedel mängu selgelt parandada.»

Saku I liigas osaleb sel hooajal 12 meeskonda. Põhiturniiril mängitakse omavahel läbi kaks korda. Meie meeskonna kodumängud hakkavad olema reedeõhtuti Paides ja üldjuhul kahenädalase vahega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles