Talupäevadel avaldatakse Ukraina loomeinimestele toetust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel, 26. ja 27. juulil toimuvad Jänedal 23. korda Eesti talupäevad, kus sel aastal on võimalus osa saada Ukraina-teemalisest kultuuriprogrammist.

Talupäevade avatseremoonial kuulutab Eestimaa talupidajate keskliit välja tiitli «Eesti parim talu 2014» võitja. Konkursil osaleb ka Jõeääre talu Türi vallast. Taluperemees Urmas Laks ütles, et võistluse osas tal erilist tunnet pole ja talupäevadele läheks igal juhul. «Turupäeva jätan sel päeval vahele, ega turg eest ära jookse,» lausus Laks, kes on pea kõikidel talupäevade avatseremooniatel osalenud.

Talupäevade lahutamatuks osaks on kõnekoda, kus on aastate jooksul väidelnud põllumehed ja riigiametnikud. Seekord arutletakse kõnekojas teemal «Kuidas mõjutab uuenenud Euroopa liidu ühine põllumajanduspoliitika talude arengut Eestis?». Laupäeval kell 14 algavast arutelust võtab osa ka põllumajandusminister Ivari Padar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles