Kauplus aitab täita suurpere unistuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Albu vallas Järva-Madisel elav perekond Paarmaa on üks kümnest suurperest, kelle unistust aitab Solarise keskuse heategevuskampaania ellu viia.

Eesti lasterikaste perede liidu presidendi Aage Õunapi selgitusel saatis kampaanias osalemiseks oma suurema või väiksema unistuse üle Eesti rekordilised 141  perekonda, kuhu kuulub kokku rohkem kui 1100 liiget. Tänavu täituvad kümne perekonna soovid. «Nende hulgas on näiteks suurele perele vajalik sõiduauto, perereis, ehitusmaterjale, uus mööbel, aga ka näiteks fotosessioon ja lauamänge,« täpsustas Õunap.

Perekond Paarmaa soovis hakata  Järva-Madisel asuvat maja soojustama. Neid oma unistust kirja panema utsitanud Albu valla sotsiaal- ja lastekaitsenõuniku Claire Miljukova teada on pere tööde maksumiseks arvutanud 3000 eurot, millest 1500 annab Solaris, 500 euroga toetab vald. «Ise nad selle unistuse valisid ja see iseloomustab nende peret väga hästi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles