Noorsootöötaja päev: tülitsevad lapsed ja tühi kõht

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorsootöönädala kestel koguvad noorsootöötajad üle Eesti oma lugusid. Paide avatud noortekeskuse juhataja Margit Udam (esiplaanil) jagas Järva Teataja lugejatega üht oma tegusat päeva.
Noorsootöönädala kestel koguvad noorsootöötajad üle Eesti oma lugusid. Paide avatud noortekeskuse juhataja Margit Udam (esiplaanil) jagas Järva Teataja lugejatega üht oma tegusat päeva. Foto: Birgit Itse

Väljas on veel täiesti pime, kui Paide avatud noortekeskuse juhataja Margit Udam ärkab. Kell 6.40 vajutab ta mobiiltelefoni maheda äratuse kinni ja kõnnib pimedas majas vaikselt allkorrusele.

Seitse minutit hiljem on Udami päralt kruus musta kohvi ja kaks singiga sepikuviilu. See on hommikune hetk iseendale. Enamik koolilapsi magab magusat und. On esmaspäev, koolivaheaja esimene päev.

Poole tunni pärast on aeg äratada kaksikud Martin ja Marko. Nemad lähevad lasteaeda, sest noorsootöötajatele on koolivaheajal puhkust võtta välistatud. Vastupidi, nädal on väga tihe: rohkelt tegevusi ja rohkelt lapsi noortekeskustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles