Ajakiri KÖÖK paremusjärjestas Eesti restoranides pakutavad magusroad. Esikohale asetus Põhjaka mõisarestoranis tehtav Pavlova kook. Astelpajukreemiga Pavlova on korduvalt Eesti tipprestoranide paremusjärjestusse valitud Põhjaka menüüs püsinud juba neli aastat ning on klientide seas väga hinnatud.
Tellijale
Eesti parim magustoit valmib Põhjaka restoranis
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teine magusroog, mille pärast maiasmokad lähemalt ja kaugemalt Põhjakale sõidavad, on Napoleoni kook. Järva Teataja kirjutas Napoleoni koogi Põhjaka versiooni sünniloost eelmisel sügisel ja siis avaldas kokk Joel Kannimäe, et valmistab seda vanaema retsepti järgi.