Ettevõtja: me pole just populaarsed poliitilised isikud

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kohalikel valimistel kandideerinud ettevõtjad olid ühel meelel selles, et häältesaagiga kas oled rahul või ei ole, nii lihtsalt on, sest kommijagamisega nad ka ei käinud end eriliselt pildile tõstmas.

Viking Window ASi juht Toomas Agasild sõnas, et valijad teevad oma otsuse ja siin pole hinnata midagi. «Rahva otsust tuleb aktsepteerida. Kes on pildil, see saab hääled ja seegi on teada, et inimeste otsustamine pole alati objektiivne,» lausus ta.

Agasild pole pikka aega valimistega tegelenud, kuid ühines nüüd seepärast, et talle väga sümpatiseeris ühtse Järvamaa idee. Kandideerimisega näitas Agasild ideele toetust ja tema enda hääled polnud selle juures olulised. «Häältesaak oli mulle isegi üllatav, sest ettevõtjad ei ole just kõige populaarsemad poliitilised isikud. Need hääled on tulnud inimestelt, kes usuvad minusse. Ma pole käinud kommi jagamas ja soovitanud hääletada Suur-Järvamaa poolt,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles