Valgma küla rahvas kogub allkirju pidude lõpetamiseks

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgma külavanem Andres Kivilaid (vasakul) annab Paide linnapeale Priit Värgile 25 allkirjaga pöördumise, kus  elanikud avaldavad soovi, et hiljuti avatud spordibaar ja üle aasta tegutsenud turismitalu lõpetaksid tegevuse, mis häirib küla rahu.
Valgma külavanem Andres Kivilaid (vasakul) annab Paide linnapeale Priit Värgile 25 allkirjaga pöördumise, kus elanikud avaldavad soovi, et hiljuti avatud spordibaar ja üle aasta tegutsenud turismitalu lõpetaksid tegevuse, mis häirib küla rahu. Foto: Tiit Reinberg

Teisipäeval kutsusid Valgma küla elanikud endale külla Paide linnapea Priit Värgi ja andsid talle üle 25 allkirjaga pöördumise, milles paluvad linnavõimudel spordibaari ja peomaja tegevus peatada.

Kohtumine leidis aset Mart Mandri hoovis, mille aia taga kaks nädalat tagasi spordibaar avati. Neli linnapea külla kutsunud meest selgitasid, et nad pole kiuslikud naabrid, kes soovivad teistele inimestele kaikaid kodarasse loopida, kuid muud väljapääsu nad enam ei leidnud, sest elu on  muutunud väljakannatamatuks.

Mandri selgitas, et kui Hindreku peomaja ja spordibaari omanikud Tuuli ja Margo Klementa ütlesid ajalehes, et sinna on oodatud spordisõbrad jalgpallimängudele kaasa elama, siis tegelikult on käinud joomingud, millel spordiga pole vähematki pistmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles