Toidukohad asuvad sööjaid püüdma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pubi Nii ja Naa sulges peale pikka tegutsmeist uksed.
Pubi Nii ja Naa sulges peale pikka tegutsmeist uksed. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Seoses mitme odava toidukoha sulgemisega on paidelased olukorras, kus nad peavad leidma endale uue kehakinnituskoha. Tegutsevad ettevõtjad näevad selles võimalust, sest saatuse hooleks on jäänud ligi 250 sööjat, keda enda juurde meelitada.

Vanalinna kohviku ja Jaama kohviku omanik Priit Põder ütles, et viimastel aastatel ei edenenud paari odavama toidupakkuja tõttu teiste ettevõtted üleliia hästi, sest neile ei jätkunud pisikeses Paides klientuuri. «Las need alles jäänud ettevõtted nüüd kosuvad ja mõtlevad neile inimestele, kes nüüd ripakile jäävad,» sõnas ta.

Põdra ütlust mööda toidukohtadest linnas puudu ei tule, neid on siin endiselt üle kümne. Pigem võib mujal sööma harjunutele osutuda probleemiks hind. «Enam sellist odavat praadi Paides võib-olla ei tulegi ja sellega kohanemine võib inimestel aega võtta,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles