Suurpeo lavastajate unistus läks lõpuks täide

Merit Männi
Copy
Suvel pealinnas peetud laulu- ja tantsupeol tervitas tantsupeo liigijuhi assistendi ametis olnud Kätlin Merisalu rongkäigus lauluväljakule saabuvaid järvalasi ja elas neile meeleolukalt kaasa. Eeloleval suvel saab ta seda teha Paides, olles üks maakonna peo lavastajatest.
Suvel pealinnas peetud laulu- ja tantsupeol tervitas tantsupeo liigijuhi assistendi ametis olnud Kätlin Merisalu rongkäigus lauluväljakule saabuvaid järvalasi ja elas neile meeleolukalt kaasa. Eeloleval suvel saab ta seda teha Paides, olles üks maakonna peo lavastajatest. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pärast mais Türil peetud Järvamaa laulu- ja tantsupidu kuulutas Järvamaa omavalitsuste liit välja konkursi järgmise aasta peo kavandi leidmiseks. Kui varem on tulemused selgunud juba juuliks, siis tänavu kuulutati võitja välja septembri alguses. Võitjate rõõmu mõnekuine ootus sugugi ei vähendanud.

Järvamaa omavalitsuste liidu kokku kutsutud komisjoni otsuse järgi võitis Kätlin Merisalu ja Marika Kuusiku esitatud ideekavand «Hingesugulane», mis jäi sõelale kolme kavandi hulgast.

Üks autoritest, Kätlin Merisalu, ütles, et muidugi lootsid nad Marika Kuusikuga, et selgus jõuab kätte varem, sest suvel, mil aega on rohkem, saanuks juba tööga pihta hakata. «Mõnes mõttes on see isegi hea, sunnib nüüd meid tõhusamalt tööle ja kohe kaasame ka ju kõik osalised aktiivselt korraldusse,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles