Projekt Õpsid annab plaadi välja

Silja Vilbu
Copy
Projekt Õpsid koosseisus (vasakult) Janeli Ait, Raigo Prants, Janno Nau, Evely Traublum-Rambi, Maa­ja Vilipõld ja Urmas Kaio on esinenud ka Alexela kontserdimajas.
Projekt Õpsid koosseisus (vasakult) Janeli Ait, Raigo Prants, Janno Nau, Evely Traublum-Rambi, Maa­ja Vilipõld ja Urmas Kaio on esinenud ka Alexela kontserdimajas. Foto: Facebook: Projekt Õpsid

Poolteist aastat tegutsenud Projekt Õpsid plaanib välja anda esimese stuudioalbumi pealkirjaga «Akadeemikud». Niisiis möödub suvi pillimängu tähe all ja sügiseks on lootust plaadiga valmis jõuda.

«Tihti kurdavad õpetajad, et jälle jääb üks või teine õpilane suvetööle ning ikka peab enne puhkust veel kedagi personaalselt õpetama. Meie koolis ei ole kunagi õpetajad suvetööliste peale pahased olnud, me nimetame neid heatahtlikult akadeemikuteks, kes lihtsalt tahavad kauem õpetajate seltskonda nautida. Paraku sel aastal jäävad hoopis Projekt Õpside liikmetest õpetajad pikendatud õppetööle ehk akadeemikuteks. Vaja on ju lugudele viimane lihv anda ja need ka sisse mängida. Plaadi nimi tuleneb lugudest, mis plaadile jõuavad,» kirjutab bänd Hooandjas.

Bändi üks liikmeid, Järva-Jaani kooli direktor Raigo Prants, ütles, et tegutsenud on nad poolteist aastat. Selle aja jooksul pole sugugi ainult kavereid mänginud, vaid ka ise laule kirjutanud. Tundus, et nüüd on õige hetk kaheksa lugu plaadina välja anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles