Põgenemistoa noored aitavad viha inimese seest välja

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Wittensteini põgenemistoa noored Kevin Kinev (vasakult) ja Renne Ploom (paremal) otsivad nüüd esemeid mida saaks lõhkuda. Tarmo Põldroo (keskel) pakub majapidamis­kraami välja.
Wittensteini põgenemistoa noored Kevin Kinev (vasakult) ja Renne Ploom (paremal) otsivad nüüd esemeid mida saaks lõhkuda. Tarmo Põldroo (keskel) pakub majapidamis­kraami välja. Foto: Dmitri Kotjuh

Pühapäeval täitub Paide noorte juhitaval Wittensteini põgenemistoal esimene edukas tegevusaasta. Hakkajad noored ei pikuta aga sugugi loorberitel, vaid mõtlevad juba välja uusi põnevaid tegevusi, mida lähikuudel rakendada. Loomisel on veel üks põgenemistuba ja emotsioonide väljaelamiseks lõhkumistuba.

Põgenemistoa üks eestvedajaid, Kevin Kinev, ütles, et nende loodud meelelahutuslikke tube vanas Paide haiglas külastas aastaga umbes 800 inimest. «See tähendab, et teenindasime umbes 150 rühma,» märkis ta.

Kas need on ilusad või koledad arvud, seda Kinev hinnata ei osanud. «See oli ju esimene aasta ja ega meil olnud aimugi, kuidas läheb või mille poole püüdleme,» lausus ta. «Kui mõelda, et see on õpilaste õhinal põhinev ettevõtmine, mida me teeme hinnalise õppimisaja kõrvalt ja mitte iga päev, siis minu meelest võime pigem arvudega rahule jääda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles