Mehed näitasid rahvasprindil kiiret minekut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Pärnumaal Audru ring­rajal peetud EAL rahvasprindi karikavõistluste II osavõistlusel oli järvalastel põhjust mitmel korral poodiumile tõusta.

Nii tuli J18 klassis esimeseks Patric Juhe (Honda Civic), 2WD-A klassis oli kolmas Igor Roosmaa (Ford Puma), 2WD-B klassis võtsid kaks kõrgemat kohta Rene Uukareda (BMW) ja Andrek Põllumäe (BMW M3) ning 4WD masinate klassis oli kolmas Lembit Nõlvak (VW Golf). Võistlused sõideti umbes 3,2 kilomeetrit pikal ringrajal ning arvesse läks kolmest sõidetud voorust kaks paremat. Sõideti asfaldiringi.

Rahvasprinti sõitev Väätsa mees Igor Roosmaa tunnistas, et järvalastel läks neil pingelistel võistlustel väga-väga hästi. «Kolmandat kohta võita oli lihtne, sest tegelikult ma kaotasin teise koha ja seda vähem kui 0,5 sekundiga,» nentis ta. «Põhjuseks oli kolmandal ringil tehtud sõiduviga, täpsemalt eksisin käiguvahetusega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles