Tõstjad väisasid Budapesti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

SK Vargamäe noortõstjad osalesid neljakesi Budapestis rahvusvahelistel tõstmise võistlustel XIX Soroksar Kupa. Osalema pidi 14 riiki, tulemata jäid lätlased.

SK Vargamäe vanemtreener Ahti Uppin ütles, et konkurente kehakaaludes ja vanusegruppides polnud teada. Korraldaja ei andnud selle kohta infot. «Võistluste protokoll, mis peaks olema rahvusvahelistel võistlustel ühine, oli korraldajatel omalaadne, kust saime teada ainult palju katseid sinuni jääb ja kõik. Ühes protokollis olid ainult nimed ja katsete järjekord, teises kehakaalud ja sinclairi arvestus. Seda viimast sai näha alles siis, kui võistlus lõppes,» selgitas ta.

Siit ka esimene üllatus, kui Armas Reisel võitis laupäeva hommikul esimeses grupis võisteldes vanusegrupis U15. Armas võitis kehakaalus kuni 50 kg kolme uue Eesti U15 rekordiga. Uueks rekordiks rebis 58 kg ja tõukas kolmandal katsel 73 kg, mis on kilo parem eelmisest tema poolt püstitatud tõukamise rekordist. Kogusumma rekord 131 kg andis 233, 05 sp ja üldvõidu karika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles