Nädalaga käis avastusrajal sada inimest

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutitelefoni või tahvelarvuti abil saab õues liikumise ühendada teadmiste omandamisega, sest Paide ja Türi avastusrajad jäävad ka edaspidi huvilistele kasutada.
Nutitelefoni või tahvelarvuti abil saab õues liikumise ühendada teadmiste omandamisega, sest Paide ja Türi avastusrajad jäävad ka edaspidi huvilistele kasutada. Foto: Birgit Itse

Kuigi üle-eestilisi avastusradu tutvustanud nädal lõppes pühapäevaga, jäävad keskkonnaameti teatel rajad ja koos sellega ka linnades nutimatkamise võimalused alles.

Keskkonnaameti keskkonnahariduse peaspetsialisti Piret Eensoo andmetel sai õuesõppenädala ja südamekuuga seoses Järvamaal kirja 37 mängu. Nimeliselt oli kirjas 100 avastusrajalist, kellest 38 osaleb auhinnaloosis ehk vastas õigesti vähemalt kümnes rajapunktis. «Neid, kes vastasid õigesti kõigis punktides, oli 24,» täpsustas ta.

Kahes kõige suuremas mängus oli Eensoo teada seitse meeskonda 19 mängijaga ja kuus meeskonda 21 mängijaga. «Mõlemad mängud toimusid Paide rajal ja tegemist oli kooliklassidega,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles