Orienteerujad jõudsid poodiumile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põlva maakonnas Veskimõisal olnud Balti meistrivõistlustest võtsid Balti riikide kõrval osa ka Valgevene ja Peterburi koondis, Järvamaa orienteerumisklubi JOKA sportlased Evely Kaasiku ja Sigrid Ruul jõudsid teatejooksus esikolmikusse.

JOKA president Paul Poopuu andis teada, et mõlemal päeval joosti lakkamatus vihmasajus, külmades oludes ja raske läbitavusega maastikel. Avapäeva tavarajal heideldi ka maailma edetabeli punktide pärast.

Naiste 8,89 km ja 24 kontrollpunktiga rajal sai 36 naise konkurentsis võidu Sandra Pauzaite Leedust ajaga 1:15.05. Eesti naistekoondis paistis silma ühtlaste tulemustega: 15 kiireima seas oli kaheksa eestlannat, kellest parimana tuli Evely Kaasiku viiendaks. «Oma jooksuga ta päris rahul polnud, sest orienteerumissooritus polnud sujuv ja sisse lipsas väiksemaid vigu,» sõnas Poopuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles