Türilased võitsid suvemängud võimsalt

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Paide mehed tulid võrkpallis neljandaks (roheliste särkidega), siis naised said viienda koha (punased särgid). Tublid tulemused mõlemad, kuid üld- ja väikelinnade võidu jättis koju võõrustaja Türi.
Kui Paide mehed tulid võrkpallis neljandaks (roheliste särkidega), siis naised said viienda koha (punased särgid). Tublid tulemused mõlemad, kuid üld- ja väikelinnade võidu jättis koju võõrustaja Türi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nädalavahetusel Türil peetud 41. Eesti linnade suvemängud võitis nii väikelinnadest kui ka üldarvestuses Türi. Üldises punktiarvestuses tegi nii mõnigi väikelinn suurtele ära.

Sportlikemad linnad ja vallad (samal ajal olid Vändras 24. Eesti valdade suvemängud) said selgeks kahes rühmas: suured,  üle 10 000 elanikuga linnad ja väikesed, alla 10 000 elanikuga linnad, valdade puhul läks piir 2000 elaniku juurest.

Linnade paremusjärjestuse selgitamiseks liideti kergejõustiklaste kohapunktidele viie parema spordiala kohapunktid. Valdade paremusjärjestuse selgitamiseks liideti kergejõustikuvõistkonna kohapunktidele nelja parema spordiala punktid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles