Taikse külale võib olümpia alata

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiamängude ühisvaatamine on Taikse elanikele midagi, mida oodata.
Olümpiamängude ühisvaatamine on Taikse elanikele midagi, mida oodata. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kunagise Taikse kultuurimaja, nüüd külaseltsi kasutada oleva hoone teisel korrusel olevat elevust on kuulda ka avatud välisukse taha. «Ikkagi inimene,» kostab Lia Laatsi hääl. «Ega ometi?» käib peast läbi.

Lia Laats ja Sulev Nõmmik vestlevad siiski teleriekraanil. Ja tantsivad. Tosinkond Taikse elanikku istub ümber laua ja ootab Telia kampaania «Pane küla elama» abil külamajja saabunud teleri, sülearvuti ja interneti ühendamisega kaasnevate tööde lõppu. Ootavad kannatlikult.

Kingituse saabumise puhul kokku tulnud olid seda meelt, et kink on suur ja väärtuslik. Sõna otseses mõttes. Telerid on enamikul kodus küll olemas, kuid 55tolline on piisavalt suur, et ka kehvema nägemise korral toa teises otsas istudes ekraanil toimuvat kissitamata nautida.  Internetiühenduse kiirust arvestades ei välista Taikse külaseltsi juhatuse liige Kristina Gudinas, et tulevikus saab ruume kasutada ka kaugtööks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles