Suurt sünnipäeva peeti kolme peale

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel laupäeval oli Paide pidumeeleolus ning kui Tallinna poolt kesklinna sõitjatele ei reetnud miski, et maakonnakeskuses pidu peetakse, siis selgus saabus kultuurikeskuse juures – nii parkla, selle ümbrus, sõidutee kui ka Lembitu park oli tihedalt rahvast, müügiplatse ja atraktsioone täis.

Korraga oli käimas nii Tre raadio sünnipäev kui ka Paide kultuurikeskuse hooaja avaüritus, lisaks vahele pikitud  Paide linna eelseisva sünnipäevaga seotud ettevõtmisi.

Päev algas kell 10 suure suvelõpulaadaga Pärnu tänaval, tunnijagu hiljem saabus kohale uhke tsikliparaad. Päeva vältel nägi laval kultuurikeskuses tegutsevate ringide esinemist, näidistunnid ja -treeningud leidsid aset nii majas kui ka õues ja kohale tulnud huvilistele oli see hea võimalus teada saada, millega on kohalikus kultuuritemplis tegeleda võimalik. Samuti oli see hea päev osta  soodsa hinnaga uue hooaja teatri- ja kontserdipileteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles