Lainetavas avavees ujumine kujunes raskeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Horvaatias Rijekas mastersite Euroopa meistrivõistlustel avaveeujumises startinud türilane Merle Vantsi ütles, et jäi oma lõpuajaga rahule, sest ujumisolud kujunesid talle küllalt keeruliseks.

Merle Vantsi lõpetas 50–54aastaste arvestuses 17 naise seas kaheksanda kohaga. Viie kilomeetri läbimiseks kulus tal aega 1:27.40,330. Tema vanuseklassi kiireim naine oli Maria Luisa Cabanero Sanchez De Leon Hispaaniast, kellel kulus distantsi läbimiseks aega 1:15:11.607. Tunni ja 15 minutise ajaga lõpetasid ka end teiseks ujunud sakslanna ja kolmandaks tulnud austerlanna.

Vantsi sõnas, et ujuda tuli piki rannikut. Esmalt kaks ja pool kilomeetrit ühes suunas, siis pööre ja sama maa tagasi. «Kui minnes sujus kõik, siis tagasi tulles pidin maadlema lainetega ja see oli juba päris raske,» lausus ta. «Peale selle oli merevesi nii soolane, et tekitas pidevalt janu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles