Uuenenud Paide Plazast leiab Sõpruse pubi maitseid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üle-eelmisel reedel uute omanike käe all uksed avanud Paide Plaza on huvitatud nii päevastest sööjatest kui ka õhtustest pidutsejatest.

Paide Plaza omanik Angela Rullinkoff ütles, et Plazast tasub otsida endise Sõpruse pubi maitseid, sest töökollektiiv on uues kohas suuresti sama. «Plaza kokad on vahetunud, menüü on teine ja toidu kvaliteet on senisest kindlasti parem,» selgitas ta. «Pakume näiteks veiselihast tehtud pihviga hamburgereid, mis on tõeliselt maitsvad. Sõpruse pubis oli klientide lemmik sealiha seente ja sibulaga ning seda võib küsida ka Plazast. Päevapakkumised (kaks praadi ja supp) on iga päev uued.»

Rullinkoff sõnas, et koha taaskäivitus nõuab kõvasti vaeva ning see on ka põhjus, miks nad alustasid tasa ja targu. Pidudega on rohkem täidetud reedeõhtud ja neid  võiksid olla kaks korda kuus. Selle kuu viimane pidu oli eelmisel reedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles