Oma oskusi tasub julgeda rahaks teha

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aastas luuakse maakonda keskmiselt paarsada ettevõtet, sest mida teadlikumaks saab inimene ettevõtlusest, seda rohkem keeldub ta oma oskustega teenitavat tulu tööandjaga jagamast.

Türi vallas Villevere külas treppe tegev Andrus Sild ütles, et ainuõige otsus oli aastaid tagasi hakata ettevõtjaks. «Kui tööandja otsustas tegevuse lõpetada, oli mul kaks varianti: kas otsida uut töökohta või hakata ise ettevõtjaks. Et maakohas on töökohta leida raske, otsustasin ettevõtjaks hakata ja pole seda kordagi kahetsenud,» selgitas ta. «Kui teha oma tööd südamega, siis jagub kliente ka maal.»

Kolmandat kuud koduköögis küpsevaid tooteid müünud Paide valla elanik Merle Mutli on seda meelt, et oma oskusi tasub julgelt proovida rahaks teha. «Kui tööandjaga lähevad mõtted lahku, pole vaja karta, vaid julgelt oma oskusi ise edasi müüa,» soovitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles