Spordiklubi toob tallinlased kultuurikeskusesse esinema

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi spordiklubil Hotsport on nüüd mitu võimlemisrühma ka Tallinnas, peab klubi endiselt oma jõulupidusid Paides. Tänavusel kontserdil astub kultuurikeskuse lavale 140 võimlejat üheksast rühmast.

Spordiklubi Hotsport üks asutajaliikmetest, Taimi Ainjärv, sõnas, et kuigi 2003. aastast tegutseval klubi on rühmi Paide kõrval ka Tallinnas ja Amblas, tuleb jõulupidu ikkagi Paides. «Asutasime klubi Paides ja kui isegi tegutseme mujal, siis hingelt oleme jäänud paidelasteks ja kutsume rõõmuga kõiki teisigi jõulude ajal Paidesse kui meie südamesse kokku,» lausus ta. «Võib öelda, et oleme spordiklubi, kes toob tallinlased Paidesse, sest nii mõnegi tantsija vanemad tunnistasid, et pole varem Paidesse sattunud ja tulevad siia uudistama heameelega.»

Ainjärv lisas, et pühapäevasel tasuta kontserdil näeb esinemas kolme Tallinna, viit Paide ja üht Ambla rühma. «Tulge nautima laste tantsimist!» kutsus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles