Ambla vallavanem jätkab senist tööd

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme Reformierakonna peasekretärina tööd alustama pidanud Ambla vallavanem Rait Pihelgas teatas, et ootamatute perekondlike põhjuste tõttu ei saa ta uut tööd vastu võtta ja jätkab vallavanemaametis.

Pihelgas ütles kohtumisel partei esimehe Hanno Pevkuriga, et seoses ootamatute perekondlike põhjustega ei saa ta asuda Reformierakonna peasekretäri ametisse.  «Mul on kohutavalt kahju öelda ei väljakutsele, millest nii palju ootasin. Elu mängib aga vahel mängu, milles ise osaline ei ole, ja tänases olukorras ei soovi ma panna uut erakonna esimeest ning erakonda seisu, kus ma sajaprotsendiliselt peasekretäri tööle pühenduda ei saa,» selgitas ta. «Ma soovin võtta aja, et olla praegu toeks oma lähedastele, ja kui aeg küps, panustada Reformierakonna edusse kohalikel valimistel.»

Reformierakonna esimees Hanno Pevkur ütles, et mõistab Pihelga otsust. «Kuigi see on minu jaoks väga ebameeldiv, mõistan Raidi soovi keskenduda lähedastele. Meist keegi ei ole ootamatusteks valmis,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles