Killavoorile saab sõidukeid kirja panna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Augustikuu esimesel päeval peetakse Järva-Jaani alevis kuni kolmerattaliste ja kummaliste sõidukite killavoori. Tuve Kärner, ettevõtmise üks korraldaja, täpsustas, et kolmerattalised ei pea, aga võivad olla kummalised.

Kirja saab end panna e-posti aadressil tuve@jjaani.ee või telefoninumbril 514 9485.  Kärner ütles, et esimesed sõidukiomanikud on end juba registreerinud. Näiteks on killavooriliste hulgas päikesepatareidel töötav sõiduk.

Kuni kolmerattalised tähendab, et tulla võib ühe-, kahe- ja kolmerattaliste liikurite või muidu kummaliste sõidukitega, mil rattaid rohkem. «Pole oluline, mis liikurit käitab,» rõhutas Kärner. See tähendab, et tulla võib ka peremehe lükatava aiakäru, tõuke- või mootorratta või kolmerattalise autoga. «Täiendavalt ootame eelmise aasta eeskujul ka kummalisi kulgureid. Need on sõidukid, mis erinevad oluliselt tehasetoodangust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles