Koeru lasteaed suureneb rühma võrra

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koeru valla lasteaed Päikeseratas saab ühe rühma võrra rikkamaks – sügisest avatakse Vaol lisaks senisele veel üks rühm. Pooleldi renoveeritud Vao lasteaiamajas käib remont ja uue õppeaasta avamisel ei jää ükski laps enam kohaootele.

Koeru vallavanema Andres Teppani ütlust mööda oli eelmisel aastal lasteaiakoha ootel 15–17 last, seepärast on lisarühma avamine vallale väga oluline. Sellega tagatakse kõigile soovijaile lasteaias koht ja varusse jääb veel 4–5 kohta. Teppan selgitas, et pool hoonet on juba varem ettevõtte arendamise sihtasutuse rahadega renoveeritud, kuid uue rühma avamiseks tuli seisma jäänud vanad ruumid samuti remontida.

Vallavanema ütlust mööda vajab lasteaed juurde ka töötajaid, kokku suureneb koormus 3,5 kohta. Lisaks õpetajatele vajatakse seni poole kohaga töötanud koka ja õppealajuhataja asemele täiskoormusega töötajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles