Türi krossineiu võistleb uue tsikliga ka järgmisel hooajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti motokrossi TOP200 võistlussarjas Eesti kiireimaks naiseks pärjatud türilane Kadri Ehamäe sai ühisrahastusplatvormi stardipaik.ee vahendusel kokku oma mootorratta ostu raha ja võib nüüd rahuliku südamega karjääri jätkata.

Veel mõni kuu tagasi oli Ehamäe olukorras, kus pool uue krossimootorratta Honda CRF250 rahast oli makstud, kuid puudu jäävat 1500 eurot polnud kusagilt võtta. «Ratta ostis mulle hooaja alguseks üks sponsor. Oma raha soovis ta kätte saada septembri alguseks,» selgitas ta. «Kui ma poleks nõutud summat kokku saanud, jäänuksin ilma nii sissemakstud rahast kui ka tsiklist.»

Viimases hädas seadis Kadri Ehamäe rahataotluse üles sportlaste toetamiseks mõeldud ühisrahastusplatvormi stardipaik.ee. «Raha ei kogunenud kuigi kiirelt ja vahepeal oli mul tõsiselt hirm, et motokarjäärile võibki sellisel moel lõpp tulla,» kurtis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles